Ons team

Ninja De Coninck

Dierenarts Ninja De Coninck

Na een aantal jaren in een groepspraktijk gewerkt te hebben, heb ik in 2011 Dierenartsenpraktijk Heizijde opgericht.

Yoni Vermeiren

Dierenarts Yoni Vermeiren

Ik studeerde af als dierenarts aan de Universiteit Gent in 2020. Na een jaar ervaring op te doen in een andere praktijk vervoegde ik het team van dierenartsenpraktijk Heizijde.

Dierenarts Josephine De Proft

Dierenarts Josephine De Proft

Hallo! Mijn naam is Josephine en ik ben in 2023 afgestudeerd als dierenarts. Sinds augustus 2023 mag ik het team van dierenartsenpraktijk Heizijde vervoegen.

Kim Goemaere

Assistent Kim Goemaere

In 2016 behaalde ik mijn diploma agro- en biotechnologie dierenzorg. Na ervaring op te doen in een andere praktijk, startte ik in november 2017 in dierenartsenpraktijk Heizijde.

Kaat De Cock

Assistent Kaat De Cock

Sinds de zomer van 2022 vervoeg ik dit prachtige team als dierenartsassistente. Je kan me steeds terugvinden aan de balie om jullie mailtjes en telefoontjes te beantwoorden.

Kathelijn Vermote

Dierenarts Kathelijn Vermote

Kathelijn heeft van in het begin van haar carrière steeds een bijzondere interesse gehad voor chirurgie.

Ninja De Coninck

Na een aantal jaren in een groepspraktijk gewerkt te hebben, heb ik in 2011 Dierenartsenpraktijk Heizijde opgericht. Deze is uitgegroeid van een eenmanszaak tot een moderne groepspraktijk waar er kwalitatieve zorg aangeboden wordt door een gepassioneerd team. Naast consultaties en operaties neem ik ook het praktijkmanagement voor mijn rekening. Zorgen voor dieren in de best mogelijke omstandigheden, door een team dat zich met hart en ziel inzet, is waar is dagelijks naar streef!

Yoni Vermeiren

Ik studeerde af als dierenarts aan de Universiteit Gent in 2020. Na een jaar ervaring op te doen in een andere praktijk vervoegde ik het team van dierenartsenpraktijk Heizijde. Ik sta in voor de consultaties en routine-operaties bij jullie dieren. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar cardiologie en chirurgie. In mijn vrije tijd trek ik graag mijn loopschoenen aan of knuffel ik met mijn kat Bruno.

Josephine De Proft

Hallo! Mijn naam is Josephine en ik ben in 2023 afgestudeerd als dierenarts. Sinds augustus 2023 mag ik het team van dierenartsenpraktijk Heizijde vervoegen. Het nieuwe gezicht dat jullie dus zien rondlopen, dat ben ik! Ik sta vol enthousiasme klaar om jullie dieren te behandelen en kan hierbij rekenen op de rest van het team. In mijn vrije tijd hou ik ervan om muzikaal bezig te zijn. Ik speel viool, altviool en ukulele. Een eigen huisdier heb ik nog niet maar de kat van mijn ouders bedelf ik elke dag onder de knuffels.

Kim Goemaere

In 2016 behaalde ik mijn diploma agro- en biotechnologie dierenzorg. Na ervaring op te doen in een andere praktijk, startte ik in november 2017 in dierenartsenpraktijk Heizijde. Enkel jaren later begon het opnieuw te kriebelen om verder te studeren. Diergedrag heeft me altijd enorm gefascineerd waardoor ik in 2019 een postgraduaat opleiding tot Clinical Animal Behaviourist begon en twee jaar later succesvol afrondde. Deze tweejarige gedragsspecialisatie voor hond, kat en konijn zorgt ervoor dat jullie bij mij terecht kunnen voor gedragsconsultaties en trainingsessies (getest en goedgekeurd door mijn eigen drie katten en hond). Verder assisteer ik onze dierenartsen, verzorg ik jullie dieren en beantwoord ik jullie vragen met veel plezier!

Kaat De Cock

Sinds de zomer van 2022 vervoeg ik dit prachtige team als dierenartsassistente. Je kan me steeds terugvinden aan de balie om jullie mailtjes en telefoontjes te beantwoorden,  ik verzorg jullie lievelingen tijdens hun ingreep en hospitalisatie en geef jullie advies wat betreft voeding en algemene verzorging. Ik ben dus een echt manusje van alles. In mijn vrije tijd zet ik mij in voor de zwerfkatten en heb ik mijn handen vol met de verzorging van mijn katten en hondje Odil.

Kathelijn Vermote

Kathelijn heeft van in het begin van haar carrière steeds een bijzondere interesse gehad voor chirurgie. In 2004 begon ze als assistent weke delen chirurgie aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Kort nadien begon ze aan een vierjarige opleiding bij de ECVS (European College of Veterinary Surgeons) waarin ze de kneepjes van het vak leerde van de besten in Europa. Ze werkt bij ons als freelancer voor de complexe weke delen en osteochirurgie.

Maak een afspraak