Team

Dierenarts Ninja De Coninck
Zoals zovelen wist ik al als kind dat ik later dierenarts wou worden. Ik ben opgegroeid met spinnende katten, kwispelende honden, cavia’s en konijnen. In 2005 heb ik mijn diploma als dierenarts voor kleine huisdieren behaald en kon ik mijn droom verwezenlijken. Na een vijftal jaren in een groepspraktijk gewerkt te hebben, kriebelde het om een eigen praktijk op te richten. In 2011 was het zover! Al snel kreeg ik het gezelschap van een paar fantastische collega’s en samen zorgen we met hart en ziel voor jullie lievelingen. Mijn eigen beestenboel bestaat uit Smoezie de poes, Jamey het konijn en ons hondje Emma.

Dierenarts Anke Kerstens
Al van kinds af aan spendeerde ik al mijn vrije tijd tussen onze dieren. De keuze om dierenarts te worden was dan ook snel gemaakt. In 2017 ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. Na enkele maanden ervaring op te doen in een andere praktijk, werk ik sinds november 2017 in dit geweldige team.
Ik stel jullie ook graag even voor aan mijn mini-dierentuin: de poezen Minne en Lore, de honden Lenca en Lien, het konijn Whisky en de kippen.

Dierenarts Anne-Sophie Dierckx de Casterlé                                                                                In 2016 studeerde ik af als dierenarts kleine huisdieren, een kinderdroom die uitkwam! De voorbije jaren heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken en sinds juli 2020 ben ik in deze geweldige praktijk terecht gekomen! Mijn interesse gaat vooral uit naar de eerstelijns diergeneeskunde, chirurgie en interne geneeskunde. ‘s Avonds word ik opgewacht door mijn twee lieve, ondeugende konijntjes: Chokotoff en Praline!

Dierenarts Yoni Vermeiren
Al van in de lagere school beantwoorde ik de vraag “Wat wil jij later worden?” vol overtuiging met “Dierenarts!”. In 2020 werd dit dan ook werkelijkheid en studeerde ik af als dierenarts kleine huisdieren. Na een jaar ervaring op te doen in een andere praktijk kwam ik in dit geweldige team terecht!. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn eigen hond Mushka.

Dierenartsassistente Kim Goemaere
Net zoals mijn collega’s heb ik altijd al een grote passie voor dieren gehad. Geen verrassing dus wanneer ik koos voor een opleiding in de dierenzorg. In 2016 studeerde ik af aan de HoGent als dierenartsassistente.
In de praktijk heb ik een heel uiteenlopend takenpakket. Ik beantwoord jullie telefoontjes, verzorg jullie gehospitaliseerd dier, maak een foto van jullie kitten/puppy voor ons bord “De Jeugd van Tegenwoordig” of bepaal een voedingsplan voor jullie beste vriend. Het is deze diversiteit waar ik zo van hou en mij steeds weer met veel plezier naar de praktijk brengt.
In mijn vrije tijd speel ik rugby, ga ik op avontuur met mijn Samojeed Finn of maak een kartonnen kasteel voor mijn twee katten Grunch en Balou.