Team

Dierenarts Ninja De Coninck


In 2005 heb ik mijn diploma als dierenarts voor kleine huisdieren behaald en heb dus al wat jaren op de teller staan. Na een vijftal jaren in een groepspraktijk gewerkt te hebben, kriebelde het om een eigen praktijk op te richten. In 2011 was het zover! Al snel kreeg ik het gezelschap van een paar fantastische collega’s en samen zorgen we met hart en ziel voor jullie lievelingen. In 2022 hebben we de praktijk verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie. Hierdoor kunnen we nog betere, gespecialiseerde zorgen aanbieden.

Dierenarts Yoni Vermeiren


Al van in de lagere school beantwoorde ik de vraag “Wat wil jij later worden?” vol overtuiging met “Dierenarts!”. In 2020 werd dit dan ook werkelijkheid en studeerde ik af als dierenarts kleine huisdieren. Na een jaar ervaring op te doen in een andere praktijk kwam ik in dit geweldige team terecht!. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn eigen hond Mushka.

Dierenartsassistente Kim Goemaere


Net zoals mijn collega’s heb ik altijd al een grote passie voor dieren gehad. Geen verrassing dus wanneer ik koos voor een opleiding in de dierenzorg. In 2016 studeerde ik af aan de HoGent als dierenartsassistente.
In de praktijk heb ik een heel uiteenlopend takenpakket. Ik beantwoord jullie telefoontjes, verzorg jullie gehospitaliseerd dier, maak een foto van jullie kitten/puppy voor ons bord “De Jeugd van Tegenwoordig” of bepaal een voedingsplan voor jullie beste vriend. Het is deze diversiteit waar ik zo van hou en mij steeds weer met veel plezier naar de praktijk brengt.
In mijn vrije tijd speel ik rugby, ga ik op avontuur met mijn Samojeed Finn of maak een kartonnen kasteel voor mijn twee katten Grunch en Balou.

Dierenartsassistente Kaat De Cock